#harrypotter

Etsy

I perioder är jag en sån himla sucker för Etsy alltså (och eventuellt ca 20år efter språkmässigt som använder ordet ‘sucker’ också). Hänger där konstant nuförtiden och vill ha typ allt. Det bästa är ju alla saker man kan personifiera som t ex att köpa ett fint kameraband till sin kamera eller specialbeställa tröjor med tuffa tryck. Den här veckan har jag redan beställt två tröjor och är så sugen på att köpa en massa fler saker nu. Tänkte därför att jag kunde tipsa om mina nuvarande favoriter. (obs är inne i en potter-period om ni undrar) (alla mina perioder är eventuellt potter-perioder men ibland är det extrema som typ nu) (älskar parenteser). il_570xN.914583278_6n1wHär är en supertuff kakstansare med glasögon och blixtärret. Jag tänkte genast att jag nästa måste ha en sån. En av mina mer märkliga saker jag har för mig är att jag samlar på mig så extremt mycket bakgrejer. Jag har en hel egen kökslåda till cupcake-dekorationer, små pappersflaggor, fina dekorationsströssel, spritsar, cake pops-formar och bakformar i olika färger men bakar sen exakt aldrig. Alltså verkligen aldrig. Senast jag bakade något var 173 veckor sen enligt min instagram.
il_570xN.940204432_o7mkAnnat som är bra att ha är mason jars med ljusslingor i. Eller “eldflugor” i burk. Jag kan eventuellt se att en del inte förstår storheten med de här burkarna men alltså en hel flock hängandes i ett träd eller ståendes på ett altanräcke en sommarnatt kan va det finaste jag kan tänka mig typ. Världens festtips. Vill man inte betala en himla massa pengar heller så kan man såklart göra dem själv. Köp bara ljusslingor som är batteridrivna och så limmar eller tejpar du batterilådan under locket, stoppar i slingar och skruvar på locket igen. Dödsenkelt!
il_570xN.717392015_lrh0Nail stickers är inte direkt något nytt ju men funderar på att pottra min naglar nästa gång jag gör naglarna pga officiella potter-dagen infaller ju den andre maj. Och det vill man såklart uppmärksamma. Och fira. Lite kuriosa btw:  Fleur och Bills förstfödda dotter föddes 2 maj och fick namnet Victoire som betyder seger på franska. Fint ju.il_570xN.843380826_fapkFör den som, av oklar anledning, tycker bättre om andra saker än Potter så kanske man tycker om den här världskartan i marmor. Det är ju svinlätt att hitta mer unika prints på Etsy än de vanliga svenska sidorna såklart, men många är ju “printable” vilket gör att man måste ha en bra skrivare och bra papper själv. Om man inte kan välja att få de skickade också, det vet jag inte. Annars betalar man ju bara för att få skriva ut någons fina bilder typ. Vilket också kan va värt såklart. il_570xN.909483118_9j8kMen något som Etsy är veerkligen världsbäst på är ju pappersaker. Alltså allt från superfina inbjudningar och bröllopsteman till såna här tuffa kort liksom. Om jag skulle gifta mig så skulle jag säkert leta fram en Etsy-butik jag gillar och sen köpa inbjudningar, save the date, placeringar, tack-kort och allt annat därifrån. Svinsmart! Jag mådde så dåligt nu när jag hittade här korten förresten. Alltså I love you more than Harry Potter. Inser ju att det mest rimliga är att jag tycker mer om min partner än Harry Potter men Potter har jag ju intatuerat på min kropp och eh, jag skulle nog inte tatuera Ludwig. Identitetskris nu när jag inser att det bör vara ett svårare commitment att välja en livslång relation till sin ungdomsidol än sin partner. Hopp. Ser fram emot 10 år till av terapi nu pga det här.

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är märkta *