#ideas&tips

Mina favoritappar

Här får ni mina favoritappar för tillfället. Dessa är alltså utöver de uppenbara så som mail, nyhetsappar och sociala medier. 
ladda ned 
1. Mina all time favorite-spel på iphone är Candy Crush Saga och Farm Heroes Saga. Vill inte ens prata om hur många timmar jag har lagt ner på de här spelen. Farm Heroes har jag spelat längst tid och är på bana 460 ca. Candy Crush började jag med lite försiktigt i våras och väljer faktiskt det före just nu. Tyvärr kommer jag aldrig så långt i något av spelen då jag har tvångstankar om att få 3 stjärnor på allt, därav hoppar jag fram och tillbaka mellan banorna för att få alla stjärnor. Ett annat problem är att jag ställer klockan på mobilen fram och tillbaka för att få mer liv så det är mer regel än undantag att datum och tid är inställda fel på min mobil.  Apparna används flitigast: När jag äter mat själv, ser på serier eller tv. Alltid när jag ser på serier dock, måste ha fler saker att koncentrera mig på då för att inte bli rastlös. 
ladda ned (4)2. Pinterest är en toppentidsfördrivs-app. Mår så himla bra av att sortera in fina bilder under kategorier och att söka reda på ny inspiration. Appen är mest för inredningsintresset och jag sortera bilder efter rum men även texter, naglar och hår finns bland mina anslagstavlor. Den här appen står till grund för exakt alla bildkollage jag gör och för majoriteten av butikens instagram. Används flitigast: När liven på spelen är slut eller när jag vaknar på nätterna och vill ha något stillsamt att göra. ladda ned (3)3. Evernote är nog min mest viktiga app. Här samlar jag listor, texter, påminnelser, blogginläggstips, fina citat och annat jag tänker på. Det är alltså som word ca fast man har alla dokument samlade i appen och man kan maila dem och sortera dem som man vill. För tillfället har jag en lista på alla länder jag besökt, några gamla inköpslistor, texter som jag aldrig kommer att publicera, en krönika som jag skrev på semester och en hel del skolarbeten som ligger kvar. Älskar den här appen för att den är så användbar. ladda ned (2)4, Rain, rain är mitt senaste appfynd och den fick jag som tips av min vän Elias. Vi diskuterar hur störigt det är att läsa när det är helt tyst och att det är en omöjlighet att lyssna på musik, som inte är helt instrumentell, när man läser. Testade då, på hans inrådan, den här appen när jag läser och är helt såld? Den är hur fantastisk som helst! Har hörlurar i och varierar mig mellan summer rain, forest rain, car in the rain och crackling fire. Vill man ha mer mys så gillar jag även thunderstorm och rain on a tent. Det här är på riktigt revolution för mig.

1 kommentar

  1. linnea

    Hahaha jag hade kunnat skriva punkt ett själv. Trodde jag var ensam om att inte kunna låta bli att spela under alla serieavsnitt jag ser. Fm blir galen.

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är märkta *