#partyinmyhead

Några saker som har hänt

  • Jag gör ju mina fransar en gång per månad för att jag gillar att se ut som bambi. Kort sagt. Det är inte direkt njutbara 90 minuter med tejpade ögon faktiskt, men när man har blundat i en timme och man nästan maniskt börjar gunga med i den asiatiska calm down-musiken så är det lätt att slumra till lite. Sist vaknade jag av att jag gjorde ett högt snark-ljud. Ytterst obekvämt.
  • För en tid sen så snokade jag lite på Instagram tillsammans med pv och vi hamnade inne på Janni Delers sida. PV reagerade såhär: Drar till sig telefonen – tystnad – stirrar länge – stirrar ännu längre – för telefonen till och från ögonen för att försäkra sig om att han ser allting – höjer imponerat på ögonbrynen och säger “hon är verkligen söt”. (Kan ha överdrivit reaktionen lite, men innebörden är den samma). Sååå. Nu hatar jag henne.
    f5217adb942a79594c6258ee8c3473d4
  • Vi pratade existentiell ångest på väg mot Sälen (nog mest jag som pratade då han inte hade någon sån ångest öht?) och utöver  de naturligaste utbrytande faktorerna, så som att titta länge på en stjärnklar himmel eller att efter 15 minuters mataffärs-kö komma fram till kassan och inse att man glömt det man åkte och handlade för, så får jag den här typen av ångest av vindkraftverk och av att klia mig själv på revbenen. Man förstår ju att han inte har det lätt, det gör man ju.

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är märkta *