#home

New in: Julklappar

4Titta så himla snäll jag har varit i år!? När det gällde årets önskningar så gjorde jag det till en sport att verka oberörd inför mina föräldrar (i motsats till tidigare år när julklappsönskelistan var klar i juni ca) (obs att de inte läser min blogg för här duggar ju önskningarna tätt liksom) (obs2 när det kommer till L så är det mer av en sport att lyckas dubbla gånger jag nämner vad jag önskar mig varje dag innan jul). Men när det i år har gått så långt som veckan innan jul så kunde jag inte hålla mig och skällde ut mamma för att hon inte hade frågat vad jag önskade mig ännu. Det började ju bli bråttom för henne tänkte jag. Kan konstatera att jag gjorde av med all vuxen-coolhet jag byggt upp på att verka oberörd ganska snabbt ju. Hursomhelst.

Det här fick jag: 1. En My Spot från Menu. Har velat ha den i en halv evighet och så har den ännu inte kommit hem? Den dagen den kommer så ska vi ha så himla kul ihop ju! 2. En himla massa skålar från Kastehelmi, Iittala. Så fina är dem. Ska bara komma på vad jag ska ha i så att jag kan ha dem framme jämt. 3. Necessär från Svenskt Tenn. Ska packa den ikväll och ta med till Stockholm imorgon och till Sälen på söndag. :) 4. Och klockan. <3 Kvalade sig direkt in på topp 3 finaste saker jag äger ju! 5. Sen fick jag pengar också. Och en bakmaskin som jag ska byta mot något. Kanske till en Apple Tv. Mer troligt att jag tittar på serier än bakar ju. :)

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är märkta *