#interiorinspo

Saker som har hänt

  • Jag fick mjäll i en vecka. Aa, är lika fundersam över det här som ni. Ena dagen mådde min hårbotten ganska bra och sen ba: mjäll! På en natt? Och kliade helt sjukt mycket! Övervägde löss också men hittade inget som kröp omkring. Så löste problemet som vilken annan åttiotalist som helst – googlade fjällande och kliande hårbotten – och är nu typ av med besvären. Inte pga googlingen eventuell. Diagnoserade därefter mig själv till kortvarig mjällattack alternativt allergi mot mitt nya schampo. Eh.
  • Min sambo har blivit brandriskfixerad. Alltså på riktigt har han utvecklat en ständig rädsla för att vår lägenhet ska brinna ner? Det började försiktigt med ingapapperpåspisen och att kolla att hårfönen var utdragen 3 gånger innan han lämna hemmet. Men nu har det eskalerat. Den värsta fixeringen är eluttag och han går runt och stänger av alla våra greningar med strömbrytare på hela, hela tiden. Så. Himla. Störande att ingen sladd någonsin är inkopplad i vårt hem!! Det har gått så långt att han till och med smyger upp på morgonen innan mig för att stänga av min ström till laddsladden när jag sover?! Jag vaknar liksom ibland av att han står vid min sida av sängen och drar ur sladdar? Dessutom skickar han ständigt sms-påminnelser om strömbrytare och nu har han även bestämt sig för att köpa en brandsläckare att sätta upp på väggen hemma. Mm. Fint. Kul. Troligt.
  • Jag har typ typ bokat mig för marknad i bergs slussar över midsommarhelgen. Alltså. Jag ska stå i ett marknadsstånd och sälja saker från butiken dårå. Är rätt peppad ändå? Trots tre dagar och över självaste midsommar. Det är en väldigt oprövad försäljning för min typ av butik men har så himla mycket saker som inte finns ute i butiken som skulle va kul att sälja. Mycket mässing och barngrejer och sen såklart de storsäljare vi har ska jag visa tänker jag. Vet inte om det här är intressant öht men det känns mer verlighetsförankrat än typ hypotetisk mjäll iaf. Kommer därför uppdatera vidare i ämnet framöver. 

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är märkta *