#interiorinspo

Åhlens jul 2013Jag är lite kluven i det här med när julen egentligen ska börja. Som konsument tycker jag att oktober känns som en lagom hälsosam tid att börja längta, men på grund  av webbutiken så känns det alltid som att julen börjar i augusti. Då börjar leverantörerna släppa julsortimentet och Formex består till största delen utav tomtar och glitter.

Hur som helst, oavsett vilken tid det är på året så tycker jag alltid det är trevligt med de större kedjornas säsongsnyheter. Här är några favoriter från Åhlens jul 2013.
sang_rod_svart-horz

Gardiner känns väldigt 1900-tal att byta efter säsong, men till första advent byter jag ut sängkläderna mot något mer passande för säsongen.

julahlens

Jul13_pynt_svart_blank-tile

Då jag inte är så himla förtjust i traditionella tomtefigurer och röda julgranskulor så blev de här fyra mina favoriter ur Åhlens julsortiment. Minigranen vill jag ha hemma och amma den som min egna lilla julbebis.