#interiorinspo

Helgen som gickDen här helgen alltså. Så himla bra. Inledde med att hänga lite på Pottermore pga funderar på att läsa en bok som är skriven om böckerna (ej av Rowling) och letade recensioner. Hittade ingen recension men det här utdraget ut Fången från Azkaban. Läs det med insikt om att dementorer är ett allegori för depression. Sjukt. På fredag kväll åkte jag och L till mina föräldrars hus och grillade. Vi var själva då mina föräldrar var bortresta och vi satt i solen och hetsåt vattenmelon och ostbågar. Vi pratade om bolåneräntor och husköp, om man kan bli personförändrad av att exempelvis få barn och om vi tror att vi kommer ha en “öppen” relation i framtiden. Lutade åt nej på sista punkten om nån undra. Sen åt jag marinerad, grillad qournfilé, han åt ryggbiff och katten åt något malt kött i röd gele (gott). Katt på bilden är grannens egentligen btw men då mina föräldrar började köpa mat till henne regelbundet så började katt även att hänga med dem. Så som djur gör. Mina föräldrar ba: åh, tuuur att vi ger katten mat för att hon kommer alltid hit när hon är hungrig. Eh, eller så har ni mutat er till kattens kärlek och nu har han övergett sin riktiga familj på grund av er? Hjältemodigt och så. I lördags väckte han mig kl 8 när han skulle iväg till crossbanan. Fnös lite men gick sen upp ändå och gjorde kesoplättar. 1 ägg, en halv burk keso och 0,75msk fiberhusk och så mixa med stavmixer. Åt med varma hallon = oväntat gott faktiskt. Därefter åkte jag återigen till mina föräldrars hus. Den här gången själv dock. Läste bok i ca 5 timmar i solen. Brände sönder hela ryggen! :-)Såhär såg min utsikt ut ca hela dagen också. Ganska enfärgad. På lördag kväll åkte jag och L till min bror och hans fru på landet. Vi spelade kubb (istället för Alfapet tydligen..), klappade små duniga kattungar, åt grillad mat och badade i ett utespa. Jag frös ganska mycket under kvällen dock på grund av var så himla bränd. Älskar att jag alltid överskattar min solförmåga och aldrig lär mig att min hud hatar sol och trivs som likvit. Men ändå en mysig kväll. På söndagen var jag här återigen. Hos mina föräldrar alltså. Åkte dit tre dagar i rad faktiskt. Innan dess var jag dock hos en optiker och testade hundra tusen olika glasögonbågar. Visade sig alltså att jag är svinful i 98% av marknadens glasögon = svinbra egoboost. Eh. Efter ca 45min hittade jag dock 3 par varav bara 1 par var fula (bra utdelning) som jag tog med hem. Åkte direkt till Bestorp och den här gången var mamma och pappa hemma och gav mig mat plus bedömde mina glasögonbågsprov. Dem och L var överens om vilka jag borde köpa och det var såklart inte de jag själv tyckte bäst om från början. Men de är fina faktiskt. Ska till optiker igen på onsdag för syntest. Hoppas jag ser lite iaf. Så. Slut på helg.