#interiorinspo

Saker som har häntTänke ge mig på en snabb summering om min senaste levda tid. Har ändå hänt lite saker trots endast 25 dagar på nytt år. Här var jag i Brastad på Västkusten på ett mysigt spahotell för någon vecka sen. Ibland bor jag på hotell när jag reser som inte ens har fönster och ibland bor jag på hotell som har gym och pool och middagsbokningar och allting. Här var ett av senare sort dårå. Hade stora ambitioner om att träna på hotellgymmet och sen bada i en pool men fick sån ångest av alla romantiska par som strosade runt så tränade bara en stund och gömde mig sen på hotellrummet. Ensamheten när de frågade två gånger om jag verkligen skulle äta själv i resturangen. :-) Btw så har jag bott på 20 olika hotell på 4 månader. Sjukt ju.

Parallellt med resan så fick jag reda på att vi ska ha en pytteliten monter på möbelmässan. Är helt orimligt pepp på det men även lite stressad. Exempel: I och med att vi skulle beställa luckor och annat i NCS-koder av tillverkare så köpte jag mig en NCS-färgkarta. Ej konstigt med det förutom att den kostade ca 800kr heh. Drömde i natt att någon förstörde min NCS-färgkarta och blev helt hysterisk. Vaknade av att jag var arg och kunde inte somna om på 1h. Rimligt. Har även hunnit med att umgås med vänner ju. Tur ju pga livsviktigt. Vi har ca 20-30 helt nya produkter som har tagits fram/tas fram typ nu till mässan. Blir på riktigt snart dum i huvudet av val av lädernyansen, modeller på beslag, prisdiskussioner, bilder, broschyrer, produktförpackningar, informationsblad, visningsbord, jakt efter det perfekta kaklet osv osv. Men det är såklart askul också. I mars ska vi unna oss en spahelg har vi sagt.