#Q&A etc

Två sakerTvå saker som ännu inte nämnts på bloggen:
Jag åker till Kroatien v24 & v25. Första veckan med 3 tjejkompisar och andra vecka själv(!!) eventuellt. Ser så mycket fram emot det. Första veckan åtminstone. Livrädd för att bli en sinnessjuk person av att vara ensam en vecka utomlands. :-)

Jag har köpt en Fitbit Charge 2!! I roséguld + roseguldsband!!!

Två maträtter som jag INTE kan laga
Kan exempelvis inte laga några maträtter över huvud taget. Men gissar att jag skulle vara extra dålig på typ hemmagjord bearnaisesås (pga får allt att skära sig alltid) och långkok (pga hemskt otålig och oftast hungrig när jag lagar mat).

Två saker jag ofta tänker på
Hur It’s Design ska bli bättre och allt som har med Fitbit att göra. :-)

Två saker jag brukar göra på kvällarna
Läsa böcker och äta gurka med dip. Oftare än ni tror.

Två saker jag måste börja tänka på
Måste och måste. Vill dock tänka på att: Dricka mer vatten om dagarna och äta mer veganskt.

Två saker jag har gjort den senaste tiden
Sålt och köpt fonder <– Festlig tjej. Men har börjat spara med hjälp av dreams-appen också! Fattar om den egentligen är till för yngre människor men jag tycker att den är så kul ju. Du hittar något du vill köpa och lägger in en bild på det i appen plus kostnaden och när du vill köpa senast. Exempelvis en resa eller en fin väska eller så. Sen säger appen hur mycket du behöver spara per dag för att kunna köpa drömsaken i rätt tid.  Och därefter sätter man över småsummor till drömsparandet när man har råd typ. Appen har även snabbkommandon som ex “skippa köp-kaffe – 30kr” så sätts 30kr över. Ni hör ju. Svinkul! Just nu sparar jag till en Fitbit-våg. Nej jag vet, jag är inte så kul men appen är kul i vilket fall!

Två materiella saker jag vill äga
Vill ju alltid ha hundra saker men de här är nog högst på listan just nu. Bkr Vattenflaska i färgen London och en superstor kaktus. Tips på sånt som man kan få på alla hjärtans dag exempelvis. 
 4 Kommentarer

 1. theresia

  Observera aktiv bloggare. eh.
  Åh! Skickar en vänförfrågan direkt! Den kan typ mäta puls och steg och kalorier och kopplas ihop med GPS i telefonen. Ville ha en Flex ju pga finare och så men “behövde” pulsmätaren också. Ah, tre stycken? Invänjningsperioden att bära en är liksom jobbig? Särskilt under natten? Sover du med dem? Mest nöjd med att jag köpte en fitbit-våg också som registrerad allt i appen. :-)

 2. Linnéa

  Åh vad kan den göra? Vad har du den till? Och lägg till mig på fitbit :D. Jag har en jäkla fitbit flex hatarn, och så har jag två till. Har tre på mig när jag tränar. Är rädd att folk kollar snett på mig så skulle gärna vilja ha alla funktioner i samma band… heh

 3. theresia

  Taaack! :’) Givetvis fåru det! Armbandet: ca 170kr på Amazon!! Kan man friend-requesta på fitbit?

 4. Brittis

  Eh finaste fitbiten jag sett!!!!! Får man härma?! Mvh trött på min fula svarta

Kommentering är stängd.